خشک کردن گوجه در آقتاب

یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.

خشک کردن گوجه در فر

یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر. در بوفه ایتالیائی که دستور چند غذا رو داده بودم باید دیده باشین که از گوجه فرنگی خشک زیاد استفاده شده بود ودر ضمن هر نوع سالادی هم که تهیه میکنید میتوانید این گوجه ها را اضافه کنید. معمولا در خیلی غذاهای ایتالیائی و اسپانیائی گوجه خشک زیاد مصرف میشود

 

 

خشک کردن گوجه در ماکروویو

گوجه فرنگی های کاملا گرد و درشت و رسیده را بشویید و سپس برش های گرد ورقه ای بزنید.

روی آنها کمی نمک و اگر دوست دارید گرد سیر یا پیاز و یا آویشن و . بپاشید.

روی ظرف مخصوص یا شبکه ماکروفر بچینید.

آنها را پخش کنید که روی هم قرار نگیرند.

زیر آن ظرفی قرار دهید.

روی قدرت بالا High و مدت 15 دقیقه قرار دهید.

سپس در ماکروفر را باز کنید آنها را برگردانده و آب حاصل از گوجه ها را که در ظرف جمع شده روی سمت دیگر گوجه ها بریزید.

در تمامی مراحل نیازی به درپوش نیست.

مجددا حدود 10 الی 15 دقیقه روی قدرت بالا یا high قرار داده و اجازه دهید آب حاصل بخار شود.

اکنون از داخل ماکروفر بیرون آورید.

اگر گوجه ها شکل خود را از دست داده اند جای نگرانی نیست،پس از سرد شدن و خشک شدن

شکل خود را باز خواهد یافت.

سپس اجازه دهید حدود نیم ساعت بازهم بدون درپوش بیرون بماند.

سپس آنها را جمع کرده و در یک کیسه مانند زیپ لاک قرار دهید و هواگیری کرده و سر آنرا ببندید.

از انباشتن مقدار زیادی گوجه پرهیز کنید تا جای کافی داشته باشند.

آنها را داخل یخچال نگهداری کنید.

دو روز بعد مجددا آنها را بیرون آورده مدتی دیگر هوا دهید تا کاملا از خشک شدن آنها اطمینان حاصل کنید

 

اگر رطوبت در گوجه باقی بماند کپک می زند

سالها قبل که هنوز سیستم گلخانه ای و تولید و پرورش سبزیجات و صیفی جات مانند حالا خیلی پیشرفته نبود،

مادربزرگ های ما گوجه فرنگی را برای ایام سرد زمستان اینگونه نگهداری می کردند.

گوجه فرنگی ها در زمستان داخل آبگوشت و خورش ها بکار میامد و از نشانه های خانه داری و کدبانوگری و

آینده نگری بانوان ایرانی بشمار می رفت.

البته به دلیل عدم وجود یخچال و لوازم مدرن نگهداری،مجبور بودند نمک زیادی به ان بزنند تا کپک نزند و خواص و بافت خود را در عین خشک شدن،سالم حفظ کند.

پس از پخت خورش و خوراک مجددا رطوبت خود را بازیافته و در غذاها بخوبی خود را نمایان می کرد.

در کشور ایتالیا این فرآورده سنتی هنوز هم در آشپزی کاربرد زیادی دارد و هواداران خود را راضی می کند.

شما هم میتوانید با استفاده از دستگاه های مدرن امروزی؛ماکروویو ( ماکروفر ) در تابستان از این فرآورده های

صیفی پر مصرف تهیه کنید و سالادهای زمستانی خود را با آن زینت دهید فقط از مصرف نمک زیاد روی آن بپرهیزید.

 

منبع: hamechitamam


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خود هیپنوتیزم به سوی ظهور پایان نامه و پروژه رشته مکانیک از برق لذت ببریم ! G-idle روزمرگی ها دانلود مقاله، تحقیق دانشجویی و دانش آموزی و تجربیات معلمان پخش آنلاین آهنگ جدید Dexter تجهیزات آشپزخانه صنعتی