راه حل درست کردن آبگوشت

آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 

 

آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور، آبگوشت کشک و است.

 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت

  • گوشت گوسفندی با استخوان : 500 گرم ( بهتر است گوشت شما 250 گرم باشد و استخوان آن هم 250 گرم )
  • دنبه (چربی گوسفند) : 50 الی 100 گرم
  • لوبیا سفید : 1/2 پیمانه
  • نخود : 1/2 پیمانه
  • پیاز : 1 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی :3 الی 4 عدد
  • سیب زمینی متوسط :2 عدد
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خام : 3 حبه
  • چوب دارچین به اندازه یک انگشت : در صورت تمایل
  • نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و طی آن چندین بار آب آن را عوض کنید تا هم زودتر بپزد و هم نفخش کاهش یابد.

نخود و لوبیا

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانشگاه تهران رشته مدیریت رفتار سازمانی هکرای کلاه سفید(هکر حرفه‌ای) Local Domestic Electricians آرامشِ غلیظ pareparvaz اخبار تکنولوژی رادیو سلطان موزیک دانلود نرم افزارهای جدید کامپیوتر و موبایل